Consultancy

 


Dienstverlening


Movit Consultancy levert diensten op de gebieden van ICT, inkoop (inclusief begeleiding van Europese Aanbestedingen) en projectmanagement. Onze kennis zetten wij graag in om onze opdrachtgevers te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Inkoop

Een optimaal bedrijfsresultaat begint bij goed inkopen. Movit Consultancy kan uw organisatie ondersteunen bij het inrichten en verbeteren van (strategische) inkoopprocessen en bij de voorbereiding en uitvoering van (Europese) aanbestedingsprocedures.

Begeleiding van Europese Aanbestedingen

Het doel van de aanbesteding is het selecteren van de leverancier die het beste bij uw organisatie past. Wij helpen u daarbij.

Met een optimale uitvoering van aanbestedingsprocedures zijn twee belangen gediend: doelmatigheid (efficiënt inkopen) en rechtmatigheid (voldoen aan Europese en Nederlandse regelgeving). Het is mogelijk de complete begeleiding en uitvoering van EU aanbestedingstrajecten aan Movit Consultancy uit handen te geven. Wij zorgen dan voor een complete set op maat samengestelde aanbestedingsdocumenten, op basis van standaard templates, die wij voor uw organisatie beschikbaar stellen. U kunt ook als opdrachtgever zelf de meeste activiteiten uitvoeren en onze specialisten gebruiken als 'klankbord' om uw aanbestedingsproces te toetsen aan de nieuwste EU regelgeving en/of te optimaliseren. Wij kunnen u ondersteunen bij het optimalseren van contractmanagement, zodat u ook na afloop van het aanbestedingstraject optimaal voordeel haalt uit de afgesloten overeenkomsten.

In alle gevallen maken we vooraf heldere afspraken over te leveren diensten, voorwaarden en uitgangspunten.

Kennissen

In de huidige complexe samenleving is het onmogelijk om alle specialistische kennis zelf in huis te hebben en te onderhouden. Movit Consultancy werkt samen met een groot aantal zelfstandige specialisten, die beschikken over de juiste expertise voor onze opdrachtgevers. Vandaar ons motto 'het meervoud van kennis is kennissen'.

Onafhankelijke rol

Movit Consultancy is merk- en leveranciersonafhankelijk. Dit heeft als belangrijk voordeel dat wij op een objectieve manier om kunnen gaan met informatie en met leveranciers die bij de uitvoering van consultancy opdrachten en projecten zijn betrokken. Onze opdrachtgevers ervaren deze 'frisse en onpartijdige blik' vaak als plezierig en verhelderend.

Snelheid en flexibiliteit

Movit Consultancy maakt optimaal gebruik van moderne informatie- en communicatietechnologie. Met ons Movit Mobile Office concept is alle informatie elektronisch beschikbaar en altijd en overal toegankelijk. Hierdoor zijn wij in staat om snel en flexibel in te spelen op de vragen en wensen van onze klanten.

Tarieven

Movit Consultancy heeft lage overheadkosten doordat we gebruik maken van het Movit Mobile Office™ concept met uitsluitend mobiele kantoor- en werkplekvoorzieningen. Wij werken met eigen medewerkers en zelfstandigen en leveren onze diensten direct aan onze klanten. Hierdoor kunnen we onze diensten aanbieden tegen scherpe tarieven, structureel onder die van de grote aanbieders in de markt.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!


Terug naar Homepage